Billiga Fotbollströjor RB Leipzig 2023/24 Nike Third Kit


Billiga Fotbollströjor RB Leipzig 2023/24 Nike Third Kit

.

Billiga Fotbollströjor RB Leipzig har presenterat ett livfullt nytt tredje kit för säsongen 2023/24. Designat av Nike, det futuristiska blå och ljusblå mönstret hyllar staden Leipzigs konstnärliga arv och konströrelsen New Leipzig School.Dynamiska röda accenter på ärmsluten och tvärs över tröjan återspeglar RBL:s energiska spelstil. Den innovativa designen kombinerar modernitet och kontrast och förstärker Leipzigs progressiva identitet.Viktiga egenskaper hos RB Leipzig 23/24 Nike tredje tröja inkluderar sloganen "We are Leipzig" och stadssilhuetten inuti tröjan, mottot "You Can Do Anything" på baksidan och vita spelarnamn/siffror som slår mot det färgglada bakgrund.Nike Swoosh, Red Bull-logotypen och RB Leipzig-vapen kompletterar den moderna looken. Detta uttrycksfulla tredje kit kommer att bäras i Bundesliga, DFB-Pokal och Champions League när Leipzig siktar på att kanalisera stadens kreativa anda på planen.
Real Madrid tröja Herr Olympique Lyonnais och adidas har avslöjat den sjufaldiga franska Ligue 1-mästarens djärva nya bortadräkt för säsongen 2023/24.Olympique Lyon 23/24 adidas bortatröja som hyllar klubbens ikoniska tröjor från 1990-talet. Kombinationen av vintageinspiration med modern design, innehåller OL:s klassiska röda och blå färger i ett djärvt nytt mönster.I hjärtat av tröjan finns ett retrovapen som innehåller en chevron, som hedrar Olympique Lyonnais stolta tradition av att utveckla talangfulla studenter från ungdomsakademin. OL säger att vapen också t betecknar det okrossbara bandet mellan dess spelare och de hängivna fansen som har stöttat laget genom hela dess historia. Tillsammans har de byggt grunden för Olympique Lyonnais framtida framgång.Rött vid den rundade kragen, sidorna, midjan och ärmarna ger en sofistikerad accent. De ikoniska adidas tre ränderna på axlarna är också i rött.Tillverkat av återvunnet material, 23/24-bortpaketet återspeglar Olympique Lyonnais och adidas gemensamma engagemang för hållbarhet och innovativ design.
Bayern München tröjor Presenterar Chelseas Borta-dräkt för säsongen 2023/24. Den här nya designen kombinerar kontrasterande beckblå och soar-nyanser, med ett geometriskt diamantmönster som påminner om Chelseas 90-talsdräkter och King's Road-glamouren.De subtila gulddetaljerna på märket sätter pricken över i:et till Chelseas bortadräkt för den kommande säsongen.I spetsen för detta kit är Nike Dri-FIT ADV, en avancerad teknik som sömlöst kombinerar passform och tyginnovation, vilket säkerställer att den moderna spelaren förblir torr och sval tills slutsignalen signalerar.I svart med tatueringsliknande Māori-mönster, den EA7-märkta sekundära ändringen för 2023-24 har gulddetaljer (som anstår en mästare).Den enda färgen förutom detta kommer via Scudetto-skölden på bröstet, och satsen, med ytterligare Emporio Armani-logotyper, kompletteras med svarta shorts och strumpor.

36 Views

Comments