Wolverhampton Wanderers Castore thuistenue en rood uitshirt


Wolverhampton Wanderers Castore thuistenue en rood uitshirt

.

Real Madrid Goedkope voetbalshirts Dit zijn de nieuwe Wolves-tenues 2023/24, de nieuwe thuis- en uitshirts van Wolverhampton Wanderers voor het komende Premier League-seizoen. Het nieuwe thuisshirt van Wolves, gemaakt door Castore, werd vandaag (21 juli 2023) officieel onthuld, terwijl het wisseluniform, een rood "mediterraan geïnspireerd" tenue, eerder deze maand werd onthuld. Het ontwerp op het uitshirt strekt zich ook uit tot de achterkant van het tenue.Wolverhampton Wanderers eindigde vorig seizoen als dertiende in de Premier League, wat betekent dat ze in 2023/2024 niet in Europa zullen uitkomen.We hadden vaak situaties waarin we de bal een beetje ongecontroleerd wegwerkten. Dit zijn kwesties waar we aan moeten werken. Ik denk dat na de turbulentie de gescoorde punten oké zijn.”
In de Europese kwalificatiegroepswedstrijd op 8 september, Goedkope Voetbaltenue Kids, versloeg Spanje Georgië met 7-1. La Masia-jonger Yamar kwam in de 43e minuut als invaller en voltooide zijn debuut voor het nationale team, waarmee hij op 16-jarige leeftijd een nieuw tijdperk zette. 16 jaar en 57 dagen, vestigde het record voor het jongste optreden in het nationale team.In de tweede helft brak hij snel een nieuw record: in de 74e minuut kreeg Yamal een assist van Williams en scoorde hij zijn eerste doelpunt voor het Spaanse nationale team, waarmee hij de jongste doelpuntenmaker in de Spaanse geschiedenis werd.Niet alleen dat, dit doelpunt maakte Yamal ook tot de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Europa Cup-kwalificatie.Het is nog niet gedaan. Op de dag van zijn debuut in het nationale team en zijn eerste doelpunt ontving Yamal nog een eer: met zijn uitstekende prestatie die maand werd hij in augustus officieel uitgeroepen tot beste U23-speler in La Liga.
Yamal speelde in en startte drie van de vier competitiewedstrijden van het seizoen, Goedkope Neymar Jr voetbalshirts waardoor hij de jongste starter in de geschiedenis van het eerste elftal was tegen Cadiz; en tegen Villarreal. de leeftijd van 16 jaar en 45 dagen.In iets meer dan een maand heeft deze 16-jarige jongen een reeks jongste records behaald. Hij is een genie, geboren voor de grote scene en is onze schat. Hij draagt ​​de eer van La Masia, de club en zelfs het nationale team .s toekomst.Op de inscriptieplaats onder Ci'en Pagoda, de jongste van de zeventien mensen. Kinderen van La Masia, blijf stralen!Het was het gebruikelijke spel van Bochum, dat is hun kracht. Vooral thuis doet Bochum het heel goed. Veel lange ballen, met veel intensiteit. Ik denk dat we dat tot op zekere hoogte goed hebben verdedigd. We moeten met het punt leven. Volgens mij is de straf geen straf want dan moet je er zo'n drie per wedstrijd fluiten. Ik dacht dat hij naar buiten zou gaan en een kijkje zou nemen. Als hij het geeft, dan is dat het, maar ik had verwacht dat hij naar buiten zou gaan. We hadden goede kansen in de eerste helft en we moeten scoren, maar het is een proces.

33 Views

Comments